Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Donato Carrisi

Šaptač

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Morana Mazor
  • 06/2019.
  • 472 str., meki uvez
  • ISBN 9789533438788
  • Cijena: 129.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Otkriven je stravičan zločin: šest odrezanih ruku složeno je u misteriozan krug i zakopano na šumskom proplanku. Pet pripada djevojkama koje se vode kao nestale. Šestu ruku tek treba identificirati. Sablazan je u tome što tijela djevojaka nisu pronađena. Iskusna istražiteljica Mila Vasquez i Goran Gavila, osebujan kriminolog, pokušavaju proniknuti u zagonetku: vjeruju da su pronašli ubojicu, sve dok se ne pokaže da zapravo ne postoji održiva veza između njega i nestalih djevojaka. Drugi slučaj otmice upućuje u potpuno drugom smjeru i stvara više pitanja nego odgovora.

Mila i Goran počinju sumnjati da im je slučaj dodijeljen kako bi preuzeli odgovornost kada se istraga pokaže promašenom. Je li sve samo slučajnost? Ili netko kopira prethodno ubojstvo? Opsjednuti slučajem, koji postaje sve napetiji i složeniji, dvoje istražitelja shvaćaju da ne mogu vjerovati nikome – osim jedno drugom.


Vratolomna utrka s vremenom. Nevjerojatno napeta i dinamična priča. Savršeno.
Michael Connelly

Briljantno i sablasno… odlična knjiga.
Ken Follett

Intrigantna… i zastrašujuća priča.
Publishers Weekly

Dok čitate ovaj roman, poželjet ćete da niste sami kod kuće.
Time Out London

Donato Carrisi suvremeni je talijanski pisac. Diplomirao je pravo i kriminalistiku. "Šaptač" je njegov prvi roman s kojim je osvojio je pet međunarodnih nagrada a autorska prava prodana su u dvadeset zemalja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –