Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jane Harper

Izgubljeni čovjek

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Dražen Čulić
  • 05/2019.
  • 304 str., meki uvez
  • ISBN 9789533136837
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Tri brata. Jedna smrt. Nijedan odgovor... U zabačenom dijelu Australije domove najbližih susjeda dijele tri sata vožnje, stotine kilometara vožnje po nemilosrdnoj pustinji. Mjesecima nakon što su se zadnji put vidjeli, braća Nathan i Bub Bright susreću se na ogradi koja odvaja njihove posjede. Mjestu na kojem je pronađeno tijelo trećeg brata – Camerona, srednjeg sina, izabranog da vodi obiteljsko imanje.

No nešto je natjeralo Camerona da se – suprotno svemu što zna o životu u nemogućim uvjetima – sam uputi u pustinju. Razgovori s najbližima polako će otkriti da je Camerona nešto mučilo. A dok obitelj oplakuje, Nathan će se suočiti s tajnama koje bi svi najradije ostavili u prošlosti…


"Izgubljeni čovjek" treći je roman nagrađivane autorice bestselera Jane Harper. Mračnom, uzbudljivom pričom smještenom u veličanstvenom, ali duboko zastrašujućem australskom krajoliku Jane Harper opravdala je status jedne od najboljih autorica krimića današnjice.

 

Majstorska priča vodi čitatelje izravno u srce ogoljenog svijeta, podjednako stranog kao i površina Mjeseca. Tajna Camove smrti mračno je mjesto obiteljske drame čije će razrješenje čitateljima slomiti srce. Autorica na vrhuncu svoje spisateljske snage.
Kirkus Reviews

Fantastična atmosfera romana koji polako vodi do šokantnog završetka.
The Guardian

Jane Harper (1980.) autorica je međunarodnih bestselera "Suša", "Sila prirode" i "Izgubljeni čovjek". Romani su joj objavljeni u četrdeset zemalja svijeta, a po "Suši" je snimljen i film u kojem glavnu ulogu tumači Eric Bana. Dobitnica je brojnih nagrada, uključujući godišnju nagradu australske nakladničke industrije i australskih nezavisnih knjižara za knjigu godine te nagradu CWA Gold Dagger i British Book Awards za najbolji kriminalistički roman. Trinaest je godina pisala za novine u Australiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, a sada živi u Melbourneu sa suprugom i dvoje djece.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –