Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jane Harper

Preživjeli

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Dražen Čulić
  • 04/2020.
  • 320 str., meki uvez
  • ISBN 9789533138350
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nije me briga, samo želim istinu… Dakle, ako ne želite da sve tajne ovog mjesta iziđu na vidjelo, svima koji ste ovdje preporučujem da otvorite usta i počnete govoriti.

Život Kierana Elliotta zauvijek se promijenio onoga dana kad je jedna pogrešna procjena izazvala strašne posljedice. Godinama kasnije Kieran dolazi u tasmanijski obalni gradić koji je nekoć zvao domom, u kojem mu još uvijek žive roditelji i prijatelji. Ubrzo nakon njegova povratka na plaži je pronađeno tijelo mrtve djevojke, a potraga za odgovorima zahtijevat će suočavanje s prošlošću, bolnim uspomenama te razarajućim osjećajima krivnje i tuge.

"Preživjeli" su četvrti roman nagrađivane australske hit autorice, djelo kojim je Jane Harper još jednom osvojila čitatelje i opravdala status jedne od najboljih autorica kriminalističkih romana našeg doba.


Iz medija:

Kao i uvijek, Jane Harper znalački oslikava krajolik dok kroji složenu, elegantnu mrežu, prepunu davno zakopanih tajni.
The New York Times

Jane Harper za Australiju je ono što je Tana French za Irsku, autorica koja kombinira psihološki bogatu radnju s dubokim razumijevanjem prostora.
The Washington Post

Slojevito, zgusnute atmosfere i sjajno napisano.
The Sun

Iznova pokazuje koliko je dobra u prikazu straha i opasnosti koji vrebaju u svakodnevici.
Daily Mail

Jane Harper (1980.) autorica je međunarodnih bestselera "Suša", "Sila prirode" i "Izgubljeni čovjek". Romani su joj objavljeni u četrdeset zemalja svijeta, a po "Suši" je snimljen i film u kojem glavnu ulogu tumači Eric Bana. Dobitnica je brojnih nagrada, uključujući godišnju nagradu australske nakladničke industrije i australskih nezavisnih knjižara za knjigu godine te nagradu CWA Gold Dagger i British Book Awards za najbolji kriminalistički roman. Trinaest je godina pisala za novine u Australiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, a sada živi u Melbourneu sa suprugom i dvoje djece.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –