Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Katherine Rundell

Istraživač

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Ivana Jandras Szekeres
  • Ilustracije: Hannah Horn
  • 07/2019.
  • 376 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533438047
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Istraživač" Katherine Rundell će mlade čitatelje uvući u vrtlog vratolomnih pustolovina, i prenijet će ih u čaroban svijet gdje mogu plivati s dupinima, kušati tarantulu i otkriti ruševni grad...

Dječak Fred putuje avionom šesterosjedom iz brazilskog grada Manausa u Englesku kad pilotu pozli i avion se sruši u gusto zelenilo Amazonske prašume. Došavši k sebi, Fred shvati da je osim njega preživjelo još troje djece: Con, Lila i Max. Izgubljeni i bez nade da će ih pronaći, kreću u potragu za hranom i skloništem. Uskoro otkriju nešto što im govori da nisu sami u ovom dijelu prašume. . . 


Jednostavno divno – Katherine Rundell vrhunska je autorica.
Philip Pullman

Rundell čitatelje doslovno uvlači u vrtlog vratolomne pustolovine. Njezini raskošni opisi prenijet će ih u čaroban svijet gdje mogu plivati s dupinima, kušati tarantulu i otkriti ruševni grad. Jedna od najnadarenijih dječjih spisateljica današnjice.
Observer

Osebujno lijepo štivo, uostalom kao i prašuma koju s toliko ljubavi opisuje.
Independent

Crteži Hanne Horn isprepleću se kao prašumske puzavice s uzbudljivim, opojnim riječima u ovoj ljubavnoj pjesmi posvećenoj prirodi.
Guardian

Katherine Rundell suvremena je i nagrađivana engleska književnica, rođena 1987. godine, a ova njezina zabavna i dinamična knjiga za djecu "istraživač" (The Explorer, 2017.) dobitnica je niza nagrada uključujući Children’s Book Prize, Costa Children’s Book Award 2017., te je proglašena knjigom godine Londonskog sajma knjige i knjigom godine po izboru Sunday Timesa.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –