Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Leigh Bardugo

Izopačeno kraljevstvo

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Ira Wacha-Biličić
  • 09/2019.
  • 576 str., meki uvez
  • ISBN 9789533439877
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nastavak hita Šest vrana autorice Leigh Bardugo.

Kaz Brekker i njegova grupa opasnih odmetnika upravo je izvela toliko smion pothvat da ni sami nisu očekivali da  će preživjeti. No umjesto da dijele veliki plijen, ponovno se moraju boriti za vlastiti život. Dok se na Ketterdam obrušavaju moćne snage sa svih strana svijeta ne bi li otkrile tajnu opasne droge nazvane jurda parem, pojavljuju se i stari suparnici i novi neprijatelji koji će na kušnju staviti Kazovu lukavost, kao i odanost članova njegove grupe. 

Na mračnim i uskim ulicama grada povest će se pravi rat – bitka za osvetu i pokajanje koja će odlučiti sudbinu Ketterdama i svijeta griša…

Leigh Bardugo autorica je fantastičnih romana iz serijala "Grishaverse". Uz više od milijun prodanih primjeraka, "Grishaverse" obuhvaća trilogiju "Sjena i kost", duologiju "Šest vrana", te romane "JezikTrnja" i "Kralj Ožiljaka". Za duologiju "Šest vrana" i trilogiju "Sjena i kost", Netflix je već otkupio filmska prava i prema njima će uskoro snimiti seriju.


Prava poslastica satkana od vrhunski izvedenih elemena. Bardugo je ovim uzbudljivim nastavkom nadmašila samu sebe, a obožavatelji serijala neće moći odvojiti pogled od stranica ovog romana.― Booklist

Uzbuđenje koje ne možete ispustiti iz ruku, od prve do posljednje stranice ― Kirkus Reviews

Leigh Bardugo autorica je fantastičnih romana "Grishaverse". Uz više od milijun prodanih primjeraka, Grishaverse obuhvaća trilogiju "Sjena i kost", duologiju "Šest vrana", te "Jezik Thorna". Njezine priče objavljene su u nizu antologija, u zbirkama "The Best of Tor.com" i "The Best American Science Fiction & Fantasy". Među ostalim, objavila je i "Wonder Woman: Warbringer", dok joj uskoro izlazi "Ninth House".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –