Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Karen M. McManus

Otkrij mi tajnu

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Andrea Pongrac
  • 11/2019.
  • 264 str., meki uvez
  • ISBN 9789533137094
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Echo Ridge je maleni grad u Americi blizu granice s Kanadom. Blizanci Ellery i Ezra nikad ondje nisu bili, ali znaju mnogo o njemu i upravo sele onamo k baki koju ne poznaju. Njihova je teta u tom gradiću nestala prije 20 godina, kada je imala 17 godina. A prije samo pet godina još je jedna popularna ljepotica ondje ubijena u zabavnom parku prikladna naziva Zemlja smrti. Gradić je pitoreskan i naizgled savršen, ali mnogo je tajni u njemu.

I prije nego što škola uopće počne, ubijen je omiljeni profesor i u gradu se pojavljuju poruke kako se ubojica vratio. Ellery je svjesna da svi imaju tajne, njihova ih mama ima, baka ih ima, a i svi koje u gradu upoznaju. Ali Elleryn je hobi otkrivanje tajni i razotkrivanje ubojica i uvjerena je kako se izviještila gledajući mnoštvo serija i čitajući knjige. Hoće li policija otkriti ubojicu i kako su sva ubojstva povezana i jesu li Elleryni tragovi dokazi ili samo krive informacije, doznat ćete u ovom izuzetno napetom, ali i vrlo zabavnom romanu s neočekivanim krajem.


"Otkrij mi tajnu" drugi je roman Karen M. McManus, koja se proslavila megahitom "Lažljivac među nama". Taj je roman bio na top listi New York Timesa više od 80 tjedana i objavljen je u 41 državi svijeta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –