Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Karen M. McManus

Najgori dan u životu

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Andrea Pongrac
  • 04/2022.
  • 288 str., meki uvez
  • ISBN 9789533138954
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Najgori dan u životu" novi je hit majstorice trilera za tinejdžere, Karen M. McManus! Troje pripovjedača – Ivy, Mateo i Cal – zajedno pohađaju srednju školu. Krajem osnovne škole bili su najbolji prijatelji, ali sad nemaju mnogo toga zajedničkog. Kad Cal zakasni u školu i naleti na Ivy i Matea, odluče zajedno markirati. Za dobra stara vremena, kao uspomenu na nezaboravno markiranje u osnovnoj školi koje su proglasili najboljim danom u životu.

No nisu oni jedini koji su tog dana odlučili izbjeći nastavu. Kad spaze kolegu iz razreda Briana Boneyja Mahoneyja, koji se čudno ponaša, odluče ga pratiti u napuštenu zgradu i nalete ravno na mjesto ubojstva. Šokirani onim što su vidjeli, u bijegu pred policijom čije ih sirene upozoravaju da vrlo lako mogu postati sumnjivci, iznenađeni medijskom interesom, slobodan se dan pretvara u noćnu moru. Svatko je imao poneki razlog za markiranje tog dana, ali dok pokušavaju otkriti što se dogodilo Brianu, polako se otkrivaju tajne koje su pažljivo skrivali.

Zajedno tragaju za odgovorima pa se njihovo prijateljstvo ponovo razvija, ali i dovodi u kušnju.


Svi romani Karen M. McManus bili su na prvome mjestu ljestvice bestselera New York Timesa, a prvi njezin roman, "Lažljivac među nama", ondje je dosad proveo 218 tjedana. Po njemu je snimljena serija koja se može pogledati na Netflixu, a očekuje se i snimanje druge sezone prema knjizi "Kobna igra".

Romani Karen M. McManus prevedeni su na 43 jezika i samo su na engleskom jeziku prodani u milijun primjeraka.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –