Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ljerka Eljuga Damir Eljuga

Odabrane teme iz ginekologije i senologije

  • Nakladnik: Medicinska naklada
  • Nakladnik: Hrvatska liga protiv raka
  • 05/2020.
  • 176 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531769563
  • Cijena: 26.48 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Drugo izdanje knjige "Odabrane teme iz ginekologije i senologije" u odnosu na prvo izdanje, donosi još neke vrlo važne teme: o cijepljenju protiv humanog papilomavirusa i magnetnoj rezonanciji u otkrivanju raka dojke. Teme su odabrane na temelju dugogodišnjega iskustva autora s kojima su se najčešće susretali u kliničkoj praksi. Teme su obrađene multidisciplinarno, stoga će ova knjiga biti od koristi ne samo pacijentima koji se žele temeljitije informirati o svojoj bolesti, nego će biti i od koristi brojnim zdravstvenim djelatnicima različite razine izobrazbe.

U knjizi se ističe važnost preventivnih pregleda u području ginekologije i senologije, a to je jedna od temeljnih misija Hrvatske lige protiv raka od samog osnutka.

Ljerka Eljuga, specijalistica je onkologije i radioterapije jedna je od rijetkih stručnjakinja koja posjeduje cjelovitu edukaciju kako u području dijagnostike tumora dojke, tako i u primjeni suvremenih oblika liječenja žena oboljelih od raka dojke.

Prije 25 godina supružnici Ljerka i Damir i Eljuga utemeljili su Polikliniku koja je danas svojevrsni referentni centar ovog dijela Europe. Osnovana je s ciljem da se na jednom mjestu objedine stručno znanje i iskustvo.

Damir Eljuga, specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist je ginekološke onkologije, primarius i viši znanstveni suradnik.  Prije 25 godina supružnici Ljerka i Damir i Eljuga utemeljili su Polikliniku koja je danas svojevrsni referentni centar ovog dijela Europe. Osnovana je s ciljem da se na jednom mjestu objedine stručno znanje i iskustvo.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –