Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Henrik Fexeus

Umijeće čitanja misli : Kako razumjeti druge i utjecati na njih a da oni to ne primijete

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Dean Trdak
  • 08/2022.
  • 276 str., meki uvez
  • ISBN 9789535205364
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Voljeli biste znati o čemu razmišljaju ljudi oko vas i što im je na umu? Želite li znati kad vam netko laže? Htjeli biste nagovoriti šefa da vam da povišicu? Uvjeriti ljude u svoju priču?

"Umijeće čitanja misli", novo je, dopunjeno i prošireno izdanje velikog svjetskog bestselera švedskog mentalista Henrika Fexeusa, priručnik koji će vas poučiti svemu što trebate znati da biste otkrili o čemu netko razmišlja.

Koristeći se vještinama utemeljenim na psihologiji, kao što je neverbalna komunikacija, odnosno položaj tijela, intonacija, pogled i pokret, Fexeus nam objašnjava kako možemo saznati što druga osoba misli i osjeća – i u skladu s tim kontrolirati njezine misli i uvjerenja. Saznat ćemo što je čitanje misli i zašto je važno ovladati njime, kako postići povezanost za kojom svi žudimo, što je nesvjesna komunikacija, kako naši osjetilni dojmovi određuju naše misli, kako otkrivamo emocije i koketiramo s ljudima a da toga nismo ni svjesni, što su proturječni znakovi i koje je njihovo značenje, koje su (dobronamjerne) metode sugestije, kako neprimjetno utjecati na druge te još mnogo drugih korisnih stvari.

Kad usvojimo alate koje nam nudi mentalist Fexeus, u nekoliko sekundi moći ćemo saznati prilično mnogo o nekome koga nikada prije nismo susreli. Primjerice, kojim se osjetilnim dojmovima ta osoba služi kako bi razumjela svijet oko sebe, odnosno koja su iskustva za nju važna. Uz mnoštvo praktičnih i zabavnih savjeta i tehnika koje možemo primijeniti u različitim životnim okolnostima – od razgovora za posao i prvog ljubavnog sastanka pa do svih drugih situacija u kojima želimo ostvariti svoje ideje i utjecati na druge – postat ćemo pravi stručnjaci za čitanje tuđih misli!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –