Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Clive Gifford

Nogometna enciklopedija

  • Nakladnik: Profil
  • 06/2006.
  • 144 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9531201633
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Nogomet je bez sumnje najpopularnija igra na svijetu. Gledaju ga milijuni ljudi u svakom kutku planeta, igraju ga mala djeca pored velikih stadiona, odrasli na školskim igralištima dok su učenici na praznicima, rezultate omiljenih klubova prate tinejdžeri u školama...

Ova enciklopedija sadrži informacije o povijesti nogometa, o pravilima igre, taktici, formacijama, životu profesionalnih nogometaša, navijačima. Doznajte najvažnije stvari o svim fazama igre: kretanju terenom, obrani, čuvanju gola, napadu, postizanju zgoditaka te o sudionicima: igračima, sucima, dužnosnicima, trenerima, medijima koji sve to prate.

U knjizi se nalazi više od 70 profila igrača, više od 40 prikaza najvećih klubova, 8 najvećih trenera svih vremena. Sva velika svjetska natjecanja po godinama, najveće nogometne lige i klupska prvenstva s najznačajnijim detaljima pronaći ćete u enciklopediji. Digitalni prikaz akcije utakmice prikazat će vam sve ono što u par sekundi tijekom utakmice ili na ekranu niste uspjeli zamijetiti. U rubrici "Pronađite na internetu" nalaze se adrese stranica na kojima ćete naći informacije o igračima, međunarodnim rezultatima i klubovima.

U knjizi se također nalaze profili nekih legendarnih hrvatskih nogometaša, a na kraju knjige pronaći ćete dodatak o hrvatskom nogometu sa statističkim podacima.

Clive Gifford iskusan je novinar i autor više od 200 knjiga različitih popularno-znanstvenih tema za djecu i odrasle. Osvojio je mnogobrojne nagrade za svoje knjige u kojima najviše voli donositi znanstvene činjenice na zabavan i intrigantan način. Posebno ga zanima razvoj i uloga robota u društvu, baš kao i primjena znanstvenih spoznaja u svakodnevnom životu. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –