Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Darko Macan Goran Sudžuka

Svebor i Plamena

  • Nakladnik: Fibra
  • Ilustracije: Matija Pisačić
  • 11/2007.
  • 208 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537437312
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
... Kao da Sveboru nije dosta što je u pubertetu, što mu je otac u inozemstvu, brat dosadan, a majka dominantna ... Sad mu se u stan uselila i obitelj izbjeglica, a među njima i Sanja-Plamena, djevojka za koju će Sveboru trebati mjeseci kako bi si priznao da mu se sviđa. A onda je već bilo kasno: njihovi su životi krenuli niz godinu dana dug put u kojem će se preplitati ljubavi, izdaje, zločini i smrt ...

Jedna od najdužih i najljepših cjelovitih priča ikad ispričanih u hrvatskom stripu, roman o odrastanju koji je na stranicama "Modre laste" izlazio punih deset godina. Mada prvobitno namijenjen mlađoj publici, nadrastao je svoje korijene i višeslojnošću će iznenaditi te zadovoljiti i starije, zahtjevnije čitatelje i makar ih na trenutak vratiti u najgore životno doba - kad nismo više djeca, a nismo još posve ni ljudi.

Scenarij potpisuje Darko Macan, crtež Goran Sudžuka i Matija Pisačić, a dizajn Melina Mikulić.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –