Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ben Mezrich

Slučajni milijarderi : Kako je osnovan Facebook

  • Nakladnik: Znanje
  • 10/2010.
  • , meki uvez
  • ISBN
  • Cijena: 5.30 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Uzbudljiva priča o osnutku Facebooka prati dvojicu matematičkih geekova s Harvarda, koji su u nastojanju da poprave svoje šanse kod suprotnog spola, napravili web stranice Facebook i time izazvali revoluciju u načinu komuniciranja stotina milijuna ljudi.

Mark Zuckerberg i Eduardo Saverin bili su najbolji prijatelji i autsajderi u svijetu bogatih studenata, članova elitnih društava. Ono što je počelo kao zabavni kompjutorski program kojim su htjeli steći popularnost, proširilo se po američkim sveučilištima kao šumski požar, a onda i eksplodiralo po čitavom svijetu... I dok je Facebook spajao ljude, njegov planetarni uspjeh uzrokovao je raspad prijateljstva između njegovih osnivača.


***

Ben Mezrich američki je pisac i novinar (Boston Common, Flush) s diplomom sveučilišta Harvard. Autor je desetak knjiga među kojima su i uspješnice New York Timesa: "Bringing Down the House" i "Slučajni milijarderi" - knjiga po kojoj je snimljen i film u režiji D. Finchera.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –