Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jennifer Crusie

Oklada

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Mihaela Perković
  • 03/2011.
  • 360 str., meki uvez
  • ISBN 9789533241609
  • Cijena: 2.64 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Minerva Dobbs uvijek igra na sigurno i zna da je ljubavni happy end bajka za malu djecu.  Calvin Morrisey uvijek igra na pobjedu i ni na kraj pameti mu nije vezati se za ženu kao što je ona. Kada se susretnu, nijedno nije spremno da im ljubav pomrsi račune, no sudbina ima za njih drugačije planove. Zajednički izlazak na večeru samo da bi se dobila oklada postat će, sasvim neočekivano, dobitnom kombinacijom za oboje...

 "Okladom" (Bet me) Jennifer Crusie je zaigrala na sigurno. Romantično se kladeći  na sudbinu likova uvijek vjernih ljubavi bez granica, happy endu za koji vrijedi riskirati, osvojila je jackpot tj. nagradu RITA za američki  ljubavni roman 2005. godine koju dodjeljuje Romance Writers of America.


***

Jennifer Crusie (1949.) američka je spisateljica, autorica bestselera i nagrađivanih ljubavnih romana. Napisala je više od petnaest romana koji su objavljeni diljem svijeta. U njezinim se iznimno popularnim romanima prepleću teme ljubavi, prijateljstva, komunikacije i kreativnosti. Živi i stvara u Ohiu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –