Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Krize, katastrofe i 10 soneta

  • Nakladnik: Jesenski i Turk
  • 07/2012.
  • 76 str., meki uvez
  • ISBN 9789532225846
  • Cijena: 29.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Ekipa iz Grada Rijeke, Riječkog sveučilišta  i knjižare Ribook pokrenula je projekt Kultivator s kojim se nastoji studente integrirati u život grada Rijeke  i istodobno obogatili gradsku ponudu studentskim stvaralaštvom. Uza sve sajmove i predstavljanja recentnih autora, knjiga i aktualnih tema odlučilo se napraviti i knjigu kojoj bi studenti bili autori.

U tu svrhu raspisan je natječaj kroz koji je trebalo izabrati i objaviti najbolje radove. No, spletom okolnosti dogodio se propust u komunikaciji koji je učinio da tema (“Krize i katastrofe” – knjiga) postane (“Krize i katastrofe knjiga”).

Dobar primjer kako samo jedna crtica može stvarnost okrenuti u jednom sasvim drugom smjeru, koji u našem slučaju nije doveo do katastrofe, dapače, bez obzira što je tema sužena pa je time postala i zahtjevnija, ipak je dala rezultate koji pokazuju da nema krize pisanja.

Svojim radovima u knjizi su zastupljeni: Katarina Mihaljević, Ana Maria Kozina, Marina Mijoč, Tea Marković, Adriana Pavković i Marina Žagar.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –