Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Amelie Nothomb

Plavobradi

  • Nakladnik: Vuković & Runjić
  • Prijevod: Vlatka Valentić
  • 11/2013.
  • 134 str., meki uvez
  • ISBN 9789532860948
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Kontemplacija ljubavi i smrti urodila je sjajnom pričom u kojoj autorica starim fantastičnim nadahnućem barata u najboljem izdanju.
Le Parisien

Nothombica je Perraultovu liku osvjetlala staru slavu. Prštav roman pun duha.
Le Figaro

Veće iznenađenje nego što biste na prvi pogled rekli. Amelie Nothomb na mala se vrata vratila pravoj žici svoje romaneskne alkemije.
Lire

Dvadesetprvi roman belgijske autorice istančan je tekst satkan od britkih i duhovitih dijaloga: samo domeće njezinoj legendi. Hoćemo li ikad odgonetnuti Nothombičinu zagonetku?
Elle

Nothombica se vraća sa žarom koji je nadahnuo Higijenu ubojice. Odlična godina, preslatko subverzivna. — Voici


***

Amelie Nothomb rođena je 13. kolovoza 1967. u Kobeu, Japan. Prvu je knjigu, roman "Higijena ubojice", objavila 1992. Za "Strah i trepet" dobila je Veliku nagradu za roman Francuske akademije, a hvaljeni roman "Ni Evina ni Adamova" osvojio je nagradu Flore 2007. Za cjelokupno djelo 2008. je dobila Veliku nagradu Jean Giono. Djela su joj prevedena na više od 30 jezika.

Amélie Nothomb rođena je 13. kolovoza 1967. u Kobeu, Japan. Prvu je knjigu, roman Higijena ubojice, objavila 1992. Za Strah i trepet dobila je Veliku nagradu za roman Francuske akademije, a hvaljeni roman Ni Evina ni Adamova osvojio je nagradu Flore 2007. Za cjelokupno djelo 2008. je dobila Veliku nagradu Jean Giono. Djela su joj prevedena na više od trideset jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –