Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Christopher Knight Alan Butler

Tko je izgradio mjesec?

  • Nakladnik: AGM
  • 11/2015.
  • 208 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531744652
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Autori: Unatoč činjenici da je Mjesec skoro sigurno star 4,6 milijardi godina, dokazat ćemo izvan svake sumnje da Zemljin Mjesec ne može biti prirodni objekt. Potom ćemo detaljno objasniti kako je sila koja je izgradila Mjesec ostavila niz detaljnih poruka o tome što je učinila i zbog koga je to poduzela. Dakle, to je naš izazov. Ostavite po strani vašu urođenu nevjericu i pročitajte knjigu otvorena uma, provjerite dokaze, azatim priupitajte sami sebe "Tko je izgradio Mjesec?"


Dvanaest godina koračanja po rubu, kroz materiju slikovito opisanu u podnaslovu biblioteke Obelisk kao "granična područja ljudskog znanja", zorno mi je pokazalo koliko je ono što ponosno i samouvjereno smatramo znanjem često satkano od predodžbi, spleta predrasuda, mentalnih koncepata, nedokazanih teorija, propisanih mišljenja, usput ugrađenih pojmova kojima ne poznajemo dubinu… (Krešimir MIšak)

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –