Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jessie Burton

Muza

  • Nakladnik: Profil
  • 11/2017.
  • 363 str., meki uvez
  • ISBN 9789533135908
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Uzbudljiva i napeta, "Muza" je knjiga o žudnji i identitetu, ljubavi i opsesiji, originalnosti i varci – upečatljivo djelo Jessie Burton čiji se roman "Minijaturistica" preveo na tridesetak jezika, a prodao u više od milijun primjeraka.


Jednog vrelog srpanjskog dana 1967. godine Odelle Bastien penje se kamenim stubama galerije Skelton u Londonu znajući da će joj se život zauvijek promijeniti. Mučila se tražeći svoje mjesto u gradu otkako je prije pet godina stigla iz Trinidada, no onda joj je ponuđen posao tipkačice pod nadzorom glamurozne i zagonetne Marjorie Quick. Quick uzima Odelle pod svoju zaštitu i u njoj otkriva mogućnosti kojih ni sama nije bila svjesna. Quick ipak ostaje enigma koja se još više produbljuje kada se u galeriji pojavi izgubljeno remek-djelo puno tajni.


„Višeslojna i snažna priča puna iznenađenja.“
Sunday Times

„Vješto smišljen, nenadmašan u održavanju ritma, napetosti i iščekivanja, s bogatstvom likova… vrhunski napisan, evokativan i napet roman.“
Sunday Express

„Oni koji su zavoljeli Minijaturisticu, i ovdje će naći svu privlačnost, obrate i iznenađenja od kojih srce staje. Trijumfalna studija ženske kreativnosti.“
Daily Telegraph

„Uvučeni u raskošno pripovijedanje, grozničavo ćete okretati stranice.“
Daily Express

„Muza Jessie Burton istovremeno je elegantna i napeta kao triler, još je bolja od njezina prvog romana.“
S. J. Watson, Guardian

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –