Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Noelia Blanco Valeria Docampo

Dolina mlinova

  • Nakladnik: Znanje
  • 09/2017.
  • 36 str., tvrdi uvez
  • ISBN
  • Cijena: 7.83 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

U Dolini mlinova živjeli su muškarci , žene i djeca nalik na sve ostale. A onda su jednoga dana stigli Savršeni strojevi. Stanovnicima Doline bilo je tada dovoljno samo pritisnuti gumb da bi živjeli u savršenom svijetu. I tako su prestali sanjati. Ili ne baš svi?

Valeria Docampo diplomirala je na Odsjeku za grafički dizajn i vizualne komunikacije Akademije likovnih umjetnosti na sveučilištu u Buenos Airesu, gdje je i predavala. Od 2003. godine posvetila se isključivo ilustriranju dječjih knjiga, pri čemu koristi i klasične i digitalne tehnike te stalno istražuje nove izražajne forme. Ilustrirala je više desetaka slikovnica, među njima i "Veliku tvornicu riječi" i "Malog princa".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –