Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Yves Grevet

Sami u gradu između 9 h i 10 h 30

  • Nakladnik: Meandarmedia
  • 11/2022.
  • 220 str., meki uvez
  • ISBN 9789533343099
  • Cijena: 15.00 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Sve je počelo književnim eksperimentom koji je jedna profesorica francuskog zadala svojim učenicima: Sam(a) potraži neko mjesto u središtu grada na koje ćeš se smjestiti između 9 i 10.30 sati i zabilježi što vidiš ili što te inspirira. Forma je slobodna: opis, fikcija, poezija… Međutim, tog jutra, 23. ožujka, ubijen je gradski javni bilježnik Marideau, a njegovo tijelo pronađeno je na stražnjem sjedalu plavog mercedesa na Pasjem otoku.

Dok policijska istraga tapka u mraku, Erwan odlučuje prikupiti sastavke svojih prijatelja ne bi li pronašao bilo kakav trag koji bi doveo do krivca.

* S francuskoga knjigu "Sami u gradu između 9 h i 10 h 30" su preveli studenti Sveučilišta u Zadru Melinda Vrkić, Bruna Alebić, Petra Hohnjec, Antonio Kekez, Martina Kresina, Valentina Märzluft, Ana Marija Mašić, Matea Mojaš, Kristian Pintar, Sandra Rendulić i Antonela Šarić uz mentorstvo prof. Vande Mikšić.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –