Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Amy Tan

Stotinu skrivenih osjetila

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Branka Maričić
  • 10/2010.
  • 286 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789533191256
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Nedugo nakon što Olivijin otac na samrti prizna svojoj obitelji da je u Kini imao ženu i kćer, njegova kineska kći Kwan, dolazi u Ameriku. Kwan se uskoro povjerava Oliviji i govori joj da ima "yin oči", kojima vidi duhove mrtvih. Oliviji smetaju Kwanine luckaste priče te se prema njoj odnosi vrlo loše, dok Kwan prema svojoj mlađoj polusestri ne pokazuje ništa do obilja bezuvjetne ljubavi.

No, kako Olivia odrasta, postaje sve više ovisna o Kwan, kao vodiču u duhovni svijet. Kwan uči Oliviju kako koristiti svoja skrivena osjetila pri rješavanju životnih teškoća i Olivia s vremenom uviđa da "svijet nije puko mjesto, već prostranstvo duše".

Knjiga "Stotinu skrivenih osjetila", koja priča o dvije različite kulture, jedne pragmatične, zapadnjačke, i druge mistične, kineske, bila je punih 12 tjedana na vrhu američke ljestvice najprodavanijih knjiga.

Amy Tan autorica je svjetskih hitova "Klub sretnih žena" i "Žena boga kuhinje". Živi i radi u San Franciscu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –