Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Rusmir Mahmutćehajić

Iz Jerusalema : O jednosti, vjesništvu i povratku

  • Nakladnik: Profil
  • 08/2012.
  • 208 str., meki uvez
  • ISBN 9789533194578
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U ovoj knjizi ponuđena su antropokozmološka znanja svojstvena svim tradicijama svijeta, pa će njen čitatelj, bez obzira na predhodna znanja i osobna pripadanja, naći brojne razloge za učvršćivanja u svojim usmjerenostima, ali i brojne podsticaje za dekonstruiranje onih znanja koja ga utamničuju u navike.

Teorijska utemeljenja ovdje danih izlaganja su i muslimanska i krščanska i jevrejska, ali i više od toga ona su tumačena tako da je u različitim oblicima umnosti, obreda i vrline moguće poznati iste sadržaje s kojima je svijet preraskošno jedinstvo u razlikama, a čovjek otvoren za neprestano uzlaženje prema svojim višim mogućnostima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –