Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sharon Bolton

Voli me, ne voli me

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Sabine Marić
  • 11/2018.
  • 424 str., meki uvez
  • ISBN 9789533437712
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Poznati ubojice imaju svoje klubove obožavateljica. Hamish Wolfe je kirurg osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog otmice i ubojstva triju mladih žena. Privlačan je, karizmatičan i vrlo uvjerljiv te svakodnevno prima bezbroj ljubavnih pisama. Njegove obožavateljice uvjerene su da je nevin i da je upravo on muškarac iz njihovih snova.

Maggie Rose nije jedna od tih žena. Ona je uspješna odvjetnica i slavna autorica krimića temeljenih na stvarnim događajima, koja živi povučenim i pomalo tajanstvenim životom, a preuzima samo one slučajeve u kojima može pobijediti. Hamish je želi kao svoju odvjetnicu koja će mu promijeni sudbinu. Ona misli da je imuna na šarm takvog muškarca, ali zna li doista s kim ima posla ovaj put?

Sharon Bolton odrasla je u Lancashireu te radila u marketingu i odnosima s javnošću. Napustila je karijeru kako bi postala majka i spisateljica. Njezin roman "Sacrifice" proglašen je najboljim prvijencem na britanskom Amazonu, a njezina druga knjiga "Awakening" osvojila je 2010. godine prestižnu američku nagradu Mary Higgins Clark.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –