Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dr. Jazbec

Ljekarnik Miško ... ili zašto veljača ima 29 dan

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • Prijevod: Valentina Supanz Marinić
  • 11/2019.
  • 33 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537997199
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Slikovnica "Ljekarnik Miško" na duhovit i zabavan način uči djecu da postoji prijestupna godina. Zamotano u fantastičnu priču o tome kako je vrijeme krenulo unatrag, osvrće se i na neke pojave u društvu.

Glavni lik priče, ljekarnik Miško, vrlo je pedantna osoba kojoj se u životu ništa ne događa slučajno. No, 28. veljače dogodio se jedan nepredviđen događaj: semafor na trećem križanju prestao je raditi. Sve se poremetilo.

Miško je morao nadoknaditi izgubljeno vrijeme kako ne bi zakasnio na posao. Neoprezno je krenuo dok je još bilo upaljeno žuto svijetlo na semaforu i sudario se s Petrom koji je također krenuo na žuto svijetlo. Nastala je velika gužva. Svi su stali. Red se protegnuo sve do mora pa i dalje. Konačno je zadnji u redu krenuo unatrag. Svi su krenuli za njim kako bi se uspjeli izvući iz tog nepreglednog reda. Međutim, tada su i druge stvari krenule unatrag.

Što se sve dogodilo posljednjeg dana te veljače i kako su se stvari ponovno vratile u normalu, možete saznati ako zavirite u ovu duhovitu slikovnicu, punu neobičnih događaja koju je ilustrirala Valentina Supanz Marinić.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –