Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Julia Donaldson Axel Scheffler

Skučena kuća : Gurni, povuci, odmakni

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • Ilustracije: Axel Scheffler
  • 11/2023.
  • 28 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789536927500
  • Cijena: 10.62 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Što se dogodi kad sitna starica svoju kuću ispuni životinjama iz dvorišta?

Gurni, povuci i odmakni prizore i pronađi odgovore!

Julia Donaldson najnagrađivanija je britanska autorica slikovnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka. U 2015. godini proglašena je najprodavanijom dječjom autoricom engleskoga govornog područja. Njezine su rime zabavne, lako se pamte, priče su tople i sa sretnim završetkom, a s likovima se i djeca i odrasli odmah poistovjećuju.

Axel Scheffler (1957.) čitateljskoj publici najpoznatiji kao ilustrator knjiga Julie Donaldson (Grubzon i dr.). Također je poznat kao autor vlastite serije slikovnica za najmlađe o zečiću Pipu i mišici Popi, koja je postigla svjetski uspjeh i prevedena je na desetke jezika. Nakon 10 klasičnih slikovnica s pričama o Pipu i Popi, Axel je osmislio kompletan edukativni sadržaj, poput interaktivnih slikovnica koje prate priče. U Velikoj Britaniji je snimljena i animirana serija "Pip i Popi" s mnogo novih epizoda. Osim serijala slikovnica o Pipu i Popi, Axel Scheffler potpisuje i nekoliko drugih autorskih radova.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –