Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Julia Donaldson Axel Scheffler

Smrveni i Smlavi

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • Ilustracije: Axel Scheffler
  • 09/2019.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537997595
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ovo je prekrasna priča o Smrvenima i Smlavima. Smrveni su crveni, Smlavi su plavi i nikad se ne miješaju. 

Kad se mlada Smrvena Marijeta i mladi Smlavi Bero zaljube njihove obitelji to ne odobravaju.

Obitelji zajedničkim snagama odlaze u potragu za odbjeglim mladima, prolaze kroz razne planete i probleme. Ali u ovoj najsretnijoj ljubavnoj priči mir se obnavlja i ljubav sve pobjeđuje, a tu je čak i prekrasna ljubičasta beba!

Julia Donaldson i Axel Scheffler, autori omiljenog Grubzona, osmislili su novu priču koja će vas povesti u svemir, u društvo velikog broja neobičnih i fantastičnih izvanzemaljaca. Slikovnica "Smrveni i Smlavi" dirljiva je ljubavna priča (sa sretnim završetkom) prilagođena najmlađima (2 - 6). Objavljena je u 15 država širom svijeta, u njoj će sada moći uživati i hrvatski čitatelji.

Julia Donaldson najnagrađivanija je britanska autorica slikovnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka. U 2015. godini proglašena je najprodavanijom dječjom autoricom engleskoga govornog područja. Njezine su rime zabavne, lako se pamte, priče su tople i sa sretnim završetkom, a s likovima se i djeca i odrasli odmah poistovjećuju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Smrveni i Smlavi, Julia Donaldson & Axel Scheffler –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –