Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Julia Donaldson Axel Scheffler

Smrveni i Smlavi

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • Ilustracije: Axel Scheffler
  • 09/2019.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537997595
  • Cijena: 11.95 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ovo je prekrasna priča o Smrvenima i Smlavima. Smrveni su crveni, Smlavi su plavi i nikad se ne miješaju. 

Kad se mlada Smrvena Marijeta i mladi Smlavi Bero zaljube njihove obitelji to ne odobravaju.

Obitelji zajedničkim snagama odlaze u potragu za odbjeglim mladima, prolaze kroz razne planete i probleme. Ali u ovoj najsretnijoj ljubavnoj priči mir se obnavlja i ljubav sve pobjeđuje, a tu je čak i prekrasna ljubičasta beba!

Julia Donaldson i Axel Scheffler, autori omiljenog Grubzona, osmislili su novu priču koja će vas povesti u svemir, u društvo velikog broja neobičnih i fantastičnih izvanzemaljaca. Slikovnica "Smrveni i Smlavi" dirljiva je ljubavna priča (sa sretnim završetkom) prilagođena najmlađima (2 - 6). Objavljena je u 15 država širom svijeta, u njoj će sada moći uživati i hrvatski čitatelji.

Julia Donaldson najnagrađivanija je britanska autorica slikovnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka. U 2015. godini proglašena je najprodavanijom dječjom autoricom engleskoga govornog područja. Njezine su rime zabavne, lako se pamte, priče su tople i sa sretnim završetkom, a s likovima se i djeca i odrasli odmah poistovjećuju.

Axel Scheffler (1957.) čitateljskoj publici najpoznatiji kao ilustrator knjiga Julie Donaldson (Grubzon i dr.). Također je poznat kao autor vlastite serije slikovnica za najmlađe o zečiću Pipu i mišici Popi, koja je postigla svjetski uspjeh i prevedena je na desetke jezika. Nakon 10 klasičnih slikovnica s pričama o Pipu i Popi, Axel je osmislio kompletan edukativni sadržaj, poput interaktivnih slikovnica koje prate priče. U Velikoj Britaniji je snimljena i animirana serija "Pip i Popi" s mnogo novih epizoda. Osim serijala slikovnica o Pipu i Popi, Axel Scheffler potpisuje i nekoliko drugih autorskih radova.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Smrveni i Smlavi, Julia Donaldson & Axel Scheffler –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –