Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Axel Scheffler Julia Donaldson

Mjesta ima na metli svima : Knjiga guraj, povuci i odmakni

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • Prijevod: Krešimir Krnic
  • Ilustracije: Axel Scheffler
  • 09/2020.
  • 10 str., karton
  • ISBN 9789537997809
  • Cijena: 10.62 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Na metli ima mjesta za mačku, ali što ćemo sa psom, žabom i pticom – i s gladnim zmajem? Svi oni traže svoje mjesto, ali mjesta za sve na metli nema, ili?

Priča o simpatičnoj vještici koja zajedno sa svojom mačkom leti na metli i kojoj se pridruže pas, ptica i žabac, osvojila je publiku diljem svijeta. 

Prema slikovnici Julie Donaldson i Axela Schefflera Mjesta ima na metli svima” priređena je i ova "kartonka", tvrda slikovnica manjeg formata s pomičnim dijelovima, namijenjena najmlađima. Gurni, povuci, odmakni – djeca će otkrivati skrivene prizore i pri tom vježbati motoriku i dobro se zabaviti.

Axel Scheffler (1957.) čitateljskoj publici najpoznatiji kao ilustrator knjiga Julie Donaldson (Grubzon i dr.). Također je poznat kao autor vlastite serije slikovnica za najmlađe o zečiću Pipu i mišici Popi, koja je postigla svjetski uspjeh i prevedena je na desetke jezika. Nakon 10 klasičnih slikovnica s pričama o Pipu i Popi, Axel je osmislio kompletan edukativni sadržaj, poput interaktivnih slikovnica koje prate priče. U Velikoj Britaniji je snimljena i animirana serija "Pip i Popi" s mnogo novih epizoda. Osim serijala slikovnica o Pipu i Popi, Axel Scheffler potpisuje i nekoliko drugih autorskih radova.

Julia Donaldson najnagrađivanija je britanska autorica slikovnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka. U 2015. godini proglašena je najprodavanijom dječjom autoricom engleskoga govornog područja. Njezine su rime zabavne, lako se pamte, priče su tople i sa sretnim završetkom, a s likovima se i djeca i odrasli odmah poistovjećuju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –