Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Julia Donaldson

Superglista

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • Ilustracije: Axel Scheffler
  • 11/2015.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537997106
  • Cijena: 11.95 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Upoznajte najvijugavijeg, najmigoljavijeg superjunaka na svijetu! To je "Superglista", glavni lik nove slikovnice mega-popularnog dvojca Julie Donaldson i ilustratora Axela Schefflera.

Superglista može biti laso, uže za preskakanje, pa čak i uzica za pecanje. Spremna je pomoći svakome, ali tko će pomoći njoj kada padne u ruke opakog čarobnjaka guštera? Na sreću, njezini prijatelji imaju lukav plan…

"Superglista" je smiješna ilustrirana priča o avanturama neobičnog superjunaka, koji je uvijek pri ruci prijateljima kukcima i životinjama kada se nađu u nevolji. Superglista pomaže prestrašenom malenom žapcu prijeći prometnu cestu, spašava bubamaru od utapanja u bunaru, a toliko je dobroćudna da je spremna poslužiti pčelama kao uže za preskakanje kako se više ne bi dosađivale.

Julia Donaldson najnagrađivanija je britanska autorica slikovnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka. U 2015. godini proglašena je najprodavanijom dječjom autoricom engleskoga govornog područja. Njezine su rime zabavne, lako se pamte, priče su tople i sa sretnim završetkom, a s likovima se i djeca i odrasli odmah poistovjećuju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –