Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Alergije : Borite se protiv njih prehranom prilagođenom krvnoj grupi

  • Nakladnik: AGM
  • Prijevod: Dražen Ružić
  • 05/2006.
  • 235, meki uvez
  • ISBN 9531742731
  • Cijena: 14.47 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga "Alergije : Borite se protiv njih prehranom prilagođenom krvnoj grupi", dopušta da potpuno iskoristite medicinske prednosti prehrane i življenja u skladu sa svojom krvnom grupom. Ako zamislite standardnu prehranu prema krvnim grupama kao temelj, tada smjernice u ovoj knjizi daju ciljani pregled osobama koje su čvrsto odlučile započeti liječiti alergije.

Od autora knjiga o pravilnoj prehrani prema krvnim grupama, tiskanih u više milijuna primjeraka, izišla je nova knjiga koja omogućuje da pronađete svoj plan za borbu protiv alergija na okoliš i prehranu, kroničnih sinusnih infekcija, astme i srodnih stanja. Borite se protiv alergija prehranom prilagođenom krvnoj grupi (4 krvne grupe 4 plana za borbu protiv alergija). Knjiga nudi individualizirani plan za borbu protiv alergija na okoliš i hranu, kroničnih sinusnih infekcija, astme i srodnih stanja.

Taj borbeni plan nudi:
● IZNIMNO DOBRO: nova kategorija koja označava hranu s medicinskim svojstvima koja mogu pomoći da spriječite alergije i borite se protiv njih.
● Nove podatke - koje ne možete pronaći ni u jednoj od ostalih knjiga vezanih uz krvne grupe – o uporabi hrane, pića, čajeva i dodataka prehrani za borbu protiv alergija.
● Tablice s jelima i preporuke o prehrani nude vodiče za liječenje alergija, specifične za svaku krvnu grupu. Najnovija istraživanja o prevenciji i liječenju alergija i alergijskih stanja.
● Upitnike za određene krvne grupe na temelju kojih se procjenjuje rizik i prati napredak tijekom ozdravljenja.

Ove prehrambene prilagodbe i promjene načina življenja, individualizirane prema krvnim grupama, opskrbit će vašu obranu novim oružjem za borbu protiv bolesti. Ono će napasti problem na njegovu izvoru obnavljajući ravnotežu vašeg imunosnog sustava, reducirajući upalne aktivnosti, a vi ćete postati svjesniji koji čimbenici iz okoline i koja hrana potiču alergijske reakcije.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –