Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Borivoj Radaković

Virusi

  • Nakladnik: Europapress holding
  • 09/2005.
  • 256, meki uvez
  • ISBN 9536748401
  • Cijena: 29.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Najnoviji roman Borivoja Radakovića pronašao je svoje mjesto u biblioteci «Premijera» Jutarnjeg lista. “Virusi” su roman o intimi pedesetogodišnjaka, o braku, odnosima među ljudima, ljubavi, radu, erotici, umjetnosti... protiv bolesti, smrti, nasilja, politike, rata. Glavni junak Boris zapada u apatiju iz koje ga izvlače zaljubljenost i žudnja za djelovanjem i promjenom. Posljedice su... posljedice.

Književnik i prevoditelj Borivoj Radaković rođen je 1951. godine. Živi i radi kao profesionalni književnik. Dosad je objavio: roman «Sjaj epohe» (1990.), zbirke priča “Ne, to nisam ja” (1994.) i “Porno” (2002.), dramu “Plavi grad” (2002.) i knjigu eseja i putopisa “Sredina naprijed” (2003.). U kazalištu Kerempuh izvedene su mu drame: « Dobro došli u plavi pakao» (1994.), «Miss nebodera za Miss svijeta» (1998.) i «Kaj sad?» (2002.). Priredio je antologiju lezbijske poezije «Dvije» (1992.) te u suradnji s Mattom Thorneom i Tonyjem Whiteom zbornik “Croatian Nights” (2005.) Jedan je od pokretača FAK-a. “Virusi” su njegov drugi roman.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –