Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Zoran Milivojević

Mala knjiga za velike roditelje : Priručnik za odgoj djece

  • Nakladnik: Znanje
  • 02/2010.
  • 148 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531958066
  • Cijena: 13.01 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U poplavi brojnih knjiga o odgoju djece, ova knjiga jedinstvena je po tome jer doista nudi odgovor na pitanje: kako odgojiti dijete i postaviti mu granice uz pomoć odgovarajuće kritike i kazne.

Način odgoja predstavljen u ovoj knjizi temelji se na suvremenoj psihološkoj školi koja se zove transakcijska analiza, odnosno na učenju transakcijskog psihoterapeuta dr. Zorana Milivojevića.

Napisana jednostavnim i čitkim jezikom i nudeći obilje primjera iz svakodnevnog života, knjiga je odmah postigla izniman uspjeh. "Mala knjiga za velike roditelje" golema je pomoć i ohrabrenje roditeljima i profesionalcima.

***

Zoran Milivojević je psihoterapeut s dugogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i grupnoj terapiji. Rođen je 1957. godine u Beogradu gdje je i diplomirao na Medicinskom fakultetu 1984. godine. Predavač je na Sveučilištu Sigmund Freud u Beču i član predsjedništva Saveza društava psihoterapeuta Srbije. Autor je nekoliko udžbenika i knjiga od kojih izdvajamo: "Mala knjiga za velike roditelje", "Emocije", "Igre koje igraju narkomani", "Formule ljubavi". Živi i radi u Novom Sadu i Ljubljani.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –