Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Josip Vukadin

Paradajz, rajčice i pomidori

  • Nakladnik: Izvori
  • 08/2011.
  • 178 str., meki uvez
  • ISBN 9789532033724
  • Cijena: 11.95 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Prva zbirka kratkih priča jednog bosanskog klinca, splitskog gimnazijalca, zagrebačkog studenta, istarsko-zagrebačkog odvjetnika, u kojoj je ispričao 24 priče iz života običnih malih ljudi, ogrnute anegdotnim ruhom.

"Anegdota je kao ključanica kroz koju se više vidi nego kroz širom rastvorena vrata", rekao je davno još A. G. Matoš. Provirivši kroz tu Matoševu ključanicu, Josip Vukadin promatra ljude u njihovim raznim životnim pozama. Nisu to neki velikani, nisu to povijesne ličnosti, samo mali ljudi unutar svojih velikih jedinstvenih života, isprepleteni u zajednički pregolemi igrokaz zbivanja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –