Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Daniel Coyle

Tajna talenta

  • Nakladnik: AGM
  • Prijevod: Blanka Klemar Prša
  • 08/2013.
  • 199 str., meki uvez
  • ISBN 9789531744409
  • Cijena: 18.05 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Razotkrivanje tajne o vještinama u sportu, umjetnosti,glazbi, matematici i bilo čemu drugom

Koja je tajna talenta? Kako je otkriti? U ovom pionirskom djelu autor nudi roditeljima, učiteljima, trenerima, poslovnim ljudima i svima drugima alate kojima se mogu koristiti za postizanje svojih najvećih potencijala i potencijala drugih ljudi korištenjem novootkrivenih mehanizama mozga.

Znanstvenici su otkrili da bi mijelin mogao biti sveti gral: temelj svakog oblika ljudske veličine, od Michelangela do Michaela Jordana. Dobra stvar kod mijelina je da on nije određen rođenjem, već da raste, a kao i sve ostalo što raste, može ga se uzgajati i njegovati...

Knjiga "Tajna talenta" vam neće samo promijeniti način razmišljanja o talentu, već će vam dati upute kako da dosegnete svoje najveće potencijale.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –