Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ana Ðokić

Bao baobab i mala Kibibi

  • Nakladnik: Knjiga u centru
  • Ilustracije: Dubravka Kolanović
  • 05/2016.
  • 23 str., meki uvez
  • ISBN 9789537514839
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Afrička savana i pustinja mjesta su na kojima pejzaži, ljudi i životinje kriju bezbroj neispričanih priča. Za ovu slikovnicu inspiriranu Afrikom autorice su nagrađene nagradom Ovca u kutiji 2016.

Ana Đokić rođena je 1965. godine u Beogradu, diplomirala je filozofiju, više od 30 godina živi i radi u Zagrebu. Piše romane za djecu i odrasle, radiodrame, televizijske i kazališne tekstove. Njezine knjige objavljeni su u Hrvatskoj, Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Francuskoj, Njemačkoj. Organizatorica je različitih nacionalnih i međunarodnih književnih festivala.

Dobitnica je nekoliko književnih nagrada od kojih nagrade "Marin Držić" (2006), Nagrade "Mato Lovrak" (2002), priznanja White Ravens 2008., nagrade za najbolju hrvatsku slikovnicu Ovca u kutiji 2016., Nagrade Grigor Vitez 2016.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –