Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Velimir Grgić

Najveća K-Pop enciklopedija na svijetu

  • Nakladnik: Media bar
  • 12/2019.
  • , meki uvez
  • ISBN 9789534818091
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Doznajte sve o najvećoj pop eksploziji u 21. stoljeću! Upoznajte korejske izvođače čija se pojedinačna vrijednost procjenjuje na više milijardi dolara i za kojima luduju milijuni teensa širom svijeta! To što njihovi K-Pop idoli pjevaju korejskom, nimalo im ne smeta…

K-Pop je putovanje. Udobno ste se smjestili i upalili sve motore pa nestali u prostranstvima jednog novog svemira, pokušavajući se odlučiti gdje točno sletjeti. Sve izgleda tako poznato, a opet i potpuno novo u isto vrijeme. Planeti kolaža na kojima komadići autohtone korejske kulture tulumare sa svim elementima zapadne pop glazbe 20. stoljeća.

Asteroidi prepuni ruda: hip hop, R&B, pop, trap, dance, koji se sudaraju u kozmičkom vrtlogu, stvarajući posve nove spojeve. Amalgame koji K-Pop čine – K-Popom. Svemir za koji vam ne treba antigravitacijska letjelica iz SF romana, samo veza s internetom i zvučnici.

Ovu knjigu koristite kao mapu i navigacijski sustav. Udobno se smjestite i upalite sve motore pa nestanite u prostranstvima jednog novog svemira…

(iz uvodnika Velimira Grgića)

Velimir Grgić (Požega, 1978.) piše za vodeće magazine i portale u Hrvatskoj, uređivao je i vodio mnoge TV emisije, producirao reklame, glazbene spotove, dokumentarne i igrane filmove, a usto je i nagrađivani filmski scenarist. Dosad je objavljivao knjige o glazbi, filmu, društvenim fenomenima, popularnoj i azijskoj kulturi.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –