Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Velimir Grgić Andrea Kučiš

TikTok Book

  • Nakladnik: Media bar
  • 12/2020.
  • 168 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789538357022
  • Cijena: 129.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

"TikTok Book" Velimira Grgića i Andree Kučiš prva je ozbiljna knjiga na svijetu o najbrže rastućoj aplikaciji – na svijetu! TikTok je instaliran na čak milijardu i pol mobitela, a aktivno ga koristi više od 800 milijuna ljudi! U knjizi su predstavljene najveće zvijezde, trendovi, izazovi, ključni pojmove i hashtagovi TikToka.

Kako je i zašto rođen baš u Kini, zašto su ga u SAD-u željeli zabraniti i u tome nisu uspjeli, kako se njime služe svjetske glazbene zvijezde?

Knjiga sadži i Malu školu TikToka, praktični savjetnik kako se aplikacija učinkovito koristi i kako da video materijale korisniika vide - milijuni ljudi!

Rođen 1978. u Požegi, gdje s desetak godina pišem prve filmske fanzine za obitelj i prijatelje, a u srednjoj školi izdajem i kontroverzni školski fanzin. Kasnije radim u gimnazijskom listu, gdje me cenzuriraju zbog satiričnog pisanja o tadašnjoj ministrici školstva. Godine 1996. dolazim studirati novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti (što sam i diplomirao), a nakon rada u uredništvu dvotjednika 'Homo Volans' i pisanja za 'Arkzin' i 'Heroinu Novu' (u kojoj objavljujem od svoje petnaeste godine), s prijateljima i kolegama pokrećem 'Nomad', pop magazin, 1998. godine, koji s ostatkom ekipe uređujem sve do prestanka njegova izlaženja 2002. godine.

U međuvremenu sam pisao za 'Globus' i 'Playboy' (jedno jako kratko vrijeme i za 'Nacional'), a danas, kada ne pišem knjige, zarađujem pisanjem u magazinu 'Klik' i na portalu Tportal, kao i radom za televiziju – bio sam urednik i scenarist emisija 'Zuhra Light Show' i 'Metro Život', a trenutno radim na nekoliko novih TV projekata, uključujući i na projektima filmske suradnje između Žutog titla i Jadran filma.


Osobna Internet stranica:

www.velimir-grgic.com


© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –