Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anete Melece

Kiosk

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • Prijevod: Pavao Krmpotić
  • 04/2020.
  • 38 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537997755
  • Cijena: 13.27 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ovo je priča o prodavačici Olgi koja je tako velika da živi zaglavljena u kiosku iz kojega ne može van. Dane provodi u posluživanju kupaca, listanju časopisa i maštanju o putovanjima. Jednog dana neočekivani događaji slijede jedan za drugim i Olgino putovanje započinje!

"Kiosk" je topla i neočekivana priča o nekome tko je zaglavio pronalazeći način da bude slobodan. Iz priče se može izvući snažna poruka, ako se dovoljno potrudimo, uspjet ćemo ostvariti svoje ciljeve bez obzira na sve što nas sprječava u tome. Jer, i neočekivane loše prilike mogu dovesti do dobrih rješenja.

Slikovnica je napravljena prema motivima iz istoimenog animiranog filma latvijske autorice Anete Melece koji je postigao zapažen uspjeh u cijelom svijetu.

Anete Melece bavi se grafičkom umjetnošću i animacijom. Studirala je vizualne komunikacije u Latviji i animaciju u Švicarskoj. Njezin kratki animirani film "Kiosk", prema kojemu je nastala istoimena slikovnica prikazan je na brojnim filmskim festivalima po svijetu i dobio više nagrada. Radi u Latviji i Švicarskoj.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– The Kiosk - Anete Melece –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –