Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Rachel Bright

Vjeverice svađalice - 2. izd.

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Ozren Doležal
  • Ilustracije: Jim Field
  • 07/2021.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533138213
  • Cijena: 9.16 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Spontani Ivica i Spremni Bruno, dvije pohlepne vjeverice, bacile su oko na jedinstvenu poslasticu: posljednji češer ove jeseni. Jer, zadnji je češer u šumi posljednja prilika da jedan od njih nabavi zimnicu.

I što sad? Počinje utrka!

A tko će ulovit trofej, tko je brža, domišljatija i spretnija vjeverica te je li na koncu to uopće važno, doznajte u zabavnoj i bogato ilustriranoj slikovnici "Vjeverice svađalice".

Prijateljstvo i dijeljenje s drugima vrline su koje se uče od malih nogu, a učenje je najlakše uz pričanje priča, zar ne? A kad su te priče i u stihovima, zabava je zajamčena. U novoj avanturi autora hit-slikovnice „Miš lavljeg srca“, Rachel Bright i Jima Fielda, otvara se mnoštvo pitanja o kojima ćete moći razgovarati s vašim mališanima.

Rachel Bright spisateljica je i ilustratorica mnogobrojnih slikovnica za djecu od kojih su neke prevedene na čak 38 jezika. Osmislila je kreativnu kolekciju čestitki i darovnog programa s poticajnim i pozitivnim porukama pod nazivom The Bright Side te često putuje svijetom održavajući govore o pozitivnom razmišljanju i životnoj filozofiji jednostavnog i sretnog života.

Dobitnica je i mnogobrojnih nagrada za svoj rad, a za sebe voli kratko i jasno reći da je profesionalni optimist. Uz to što savršeno barata riječima i ilustracijama, skuplja šešire, a bez problema može istrčati maraton.

Hrvatskoj publici poznata je po slikovnicama "Miš lavljeg srca", "Vjeverice svađalice", "Koala koja može sve", "Dugo putovanje maloga vuka" i "Kit koji je uvijek želio još".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –