Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Liz Fraser

Vodič za moderne mame : Kako uživati u majčinstvu i biti zadovoljna i seksi

  • Nakladnik: Mirakul
  • Prijevod: Nataša Tomanović
  • 05/2007.
  • 380 str., tvrdi uvez
  • ISBN
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Biti njegovana i dotjerana, zadovoljna i naravno, dobra mama, to je tek pitanje stava i pametnih trikova. Iako je divno nije lako. Opustite se: evo pomoći - kako preživjeti početak najuzbudljivijeg odnosa u vašem životu, a ne pogriješiti prečesto i ne izgubiti ljepotu, stil, lakoću življenja ili zdrav razum.

Liz Fraser, majka troje male djece, otkriva nam mnoge promjene u glavi, u životu, u odnosima, pa i u ormarima, no istodobno nam pomaže savjetima i uputama. Duhovito i iskreno, napisano sa stilom, uz dnevničke zapise o trudnoći i o prvoj godini djetetova života i savjete njezinih prijateljica tu su i iskustva poznatih majki kao što je Kate Winslet.

Ovaj je vodič istodobno i stilist i osobni trener i antidepresiv i čokoladica i najbolja prijateljica – i svaka ga žena može imati u svojoj torbi.

Nakon što je diplomirala na Cambridgeu, Liz Fraser je radila na BBC-ju i na Channel 4. Poslije rođenja drugog djeteta, napustila je posao i radi kao slobodan pisac. Živi s mužem i troje djece u kući koja nikada nije uredna onako kako bi to ona željela.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –