Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Merryn Somers Webb

Ljubav nije dovoljna : Vodič za žene - kako zaraditi i pametno trošiti novac

  • Nakladnik: Mirakul
  • Prijevod: Nataša Tomanović, Iva Šrot
  • 12/2007.
  • 400 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537164195
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Novcem ne možemo kupiti ljubav, ali nam za neka druga sitna životna zadovoljstva novac može itekako dobro doći. Od opsesivnog kupovanja do mirovinskog plana, od poreza do investiranja, novac ima ključnu ulogu u našem sadašnjem i budućem načinu života. Možda to nerado priznajemo, no dijamanti – ili čelično hladna gotovina – zaista mogu postati najbolji prijatelji jedne žene.

Zašto žene i danas tako teško govore o novcu? Zašto su sada, kada je u ženskim rukama više bogatstva nego što ga je ikada prije u povijesti bilo, žene i nadalje manje zainteresirane za razgovore o novcu od muškaraca? I zašto imamo osjećaj da je zanimanje za novac i financije nekako… neženstveno? Pa budimo realne, za većinu od nas princ na bijelom konju neće doći, a isto to vrijedi i za njegovu kreditnu karticu. Ako želimo sigurnu budućnost, morat ćemo same poraditi na tome.

Dobra je vijest da to nije teško. Bavljenje osobnim financijama mnogo je lakše negoli nam to prikazuju u financijskim institucijama. Žene su ionako bolji investitori od muškaraca –instinktivno postupaju na pravi način. Potrebno nam je tek malo znanja i samopouzdanja da bismo se ohrabrile i počele baviti financijama.

Oštar, duhovit i pametan vodič za financije daje nam sve potrebne odgovore kako se financijske maštarije mogu pretvoriti u stvarnost. Bilo da ste do grla u dugovima, bilo da pregovarate radi veće plaće, bilo da se bavite osjetljivim pitanjem predbračnog ugovora, ova će nam knjiga pomoći da zauvijek sredite svoje financije i da svoje stalne brige pretvorite u izvor zadovoljstva. ***

Merryn Somerset Webb je urednica uglednog financijskog tjednika «MoneyWeek». Ima i redovite kolumne u «Sunday Timesu», «Spectatoru» i u časopisu «Saga», a pisala je i za mnogobrojne druge časopise kao što su «Harpers» i «The Week». Merryn često gostuje na radiju i na televiziji i komentira teme vezane za novac. Živi u Londonu sa suprugom i jednim djetetom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –