Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mireille Guiliano

Kako Francuskinje uživaju u životu

  • Nakladnik: Mirakul
  • Prijevod: Irena Kregar Šegota
  • 06/2007.
  • 360 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Nakon velikog uspjeha bestselera «Zašto se Francuskinje ne debljaju», Mireille Guiliano nudi novi niz maštovitih ali i jednostavnih tajni za dobar život. Kako to da Francuskinje uživaju u vinu, u čokoladi i u mnogim drugim zavodljivim užicima, a ipak se ne debljaju. Njezin odgovor naći ćete u ovoj knjizi uz mnoštvo novih savjeta i priča o hrani «bien sur» – više od sto odličnih, ukusnih recepata – ali i zanimljive misli o svakodnevnim životnim trenutcima koji nam pružaju užitak, kao što su biranje vina, lijepo odijevanje pa i aranžiranje cvijeća. Francuskinje ne samo da ostaju vitke već i dugo žive. Vodeći nas kroz četiri godišnja doba, Mireille nas poučava kako kupovati, što kuhati, kako se njegovati, koliko vježbati – i pritom živjeti sa stilom i izgledati šik. Bilo da želite uživati u «creme brullee» ili se dobro zabaviti, ova knjiga galske životne mudrosti i duhovitosti otkriva kako svatko od nas može živjeti zdravim i radosnim životom. Mireille naglašava važnost umijeće uživanja u životu – da bismo proživjeli dug i zdrav život moramo se osjećati «bien dans sa peau» – dobro u svojoj koži. Mudri i neodoljivi savjeti o svemu, knjiga «Kako Francuskinje uživaju u životu» šarmantan je i nadahnut vodič za kušanje svih životnih trenutaka začinjen ljubavlju prema životu. ***

Mireille Guiliano rođena je i odrasla u Francuskoj, školovala se na Sorboni. Predsjednica je i izvršna direktorica tvrtke Clicquot, Inc. (LVMH). Udata je za Amerikanca i većinu vremena živi u New Yorku i u Parizu. Njezina knjiga «Zašto se Francuskinje ne debljaju» prevedena je na trideset sedam jezika i prodana u više od milijun primjeraka.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –