Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Kathy Lette

Nip'n'Tuck

  • Nakladnik: Mirakul
  • Prijevod: Filip Krenus
  • 11/2005.
  • 258, meki uvez s klapnama
  • ISBN 9537164098
  • Cijena: 15.93 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Svjetski poznata i popularna autorica Kathy Lette je reputaciju enfant terrible stekla u šesnaestoj godini kada je napustila školu i osnovala drzak kabaretski duo «Salami sisters», te po objavljivanju romana «Puberty Blues», koji je danas poznat i kao film. Nakon domačoj publici poznatog romana «Fa(e)talna privlačnost» koji je po objavljivanju zauzeo prvo mjesto na britanskoj ljestvici bestselera, i prema čijem je nastavku «Mad Cows» («Lude krave») snimljen film, u romanu «Nip'n'Tuck» se odlučila pozabaviti estetskom kirurgijom. Britkim i ironičnim rečenicama te sjajnim humorom, Kathy Lette izvrgava ruglu želju za vječnom mladošću i ljepotom.

"K vragu, zaradila sam bore oko očiju! A kakve koristi od utreniranog, utegnutog i mršavog tijela ako vam moždani mišić omlohavi? Mislim da se žena proljepša ako tu i tamo pročita koju knjigu. Osim toga postoji mnogo alternativnih načina za očuvanje mladosti. Laganje je, recimo vrlo učinkovito; dvadeset godina između trideset petog i četrdesetog rođendana najfascinantnije su godine u životu žena. Eto, ja se spremam treći put napuniti trideset devet godina. Zatim, uvijek izlazite u društvu žena koje su mnogo ružnije od vas. Nabavite šire zrcalo. Starije prijatelje. I stan osvijetlite prigušenim svjetlima (to je najbolje seksualno pomagalo za žene u povijesti!). I možda kakvu kremu za lice!"
Kathy Lette

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –