Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mil Millington

Stvari oko kojih sam se natezao sa svojom curom

  • Nakladnik: Mirakul
  • Prijevod: Filip Krenus
  • 03/2005.
  • 387, meki uvez
  • ISBN 9537164055
  • Cijena: 17.25 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Ono što je osobitost ovoga romana jest činjenica da je nastao iz Millingtonovog bloga koji je doživio veliki uspjeh, odnosno kultni status, što nije promaknulo filmskim producentima, pa tako M. Millington upravo dovršava scenarij za istoimeni film. Produkcije filma prihvatila se poznata engleska kuće Working Title, čije ime stoji iza filmskih hitova kao što su “Četiri vjenčanja i sprovod”, “Dnevnik Bridget Jones”, “Notting Hill”…

Mil Millington pisao je za brojne časopise i za radio. Imao je svoju tjednu kolumnu u Guardianu. Njegova stranica postigla je gotovo kultni status i dosad ju je posjetilo više od tri milijuna posjetilaca. Suosnivač je i online časopisa The Weekly. Trenutačno piše scenarij za filmsku verziju "Stvari oko kojih sam se natezao sa svojom curom" za Working Title. Živi u West Midlandsu sa svojom curom Margret, čije ime, kako on tvrdi, u njemačkom izvorniku glasi M'Argr et i znači biti opasno lud. I za sve je, kako se čini, uvijek on kriv.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –