Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mimi Spencer

Vitka bez dijete

  • Nakladnik: Mirakul
  • Prijevod: Diana Magdić
  • 04/2010.
  • 320 str. , tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789537164287
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Otkrijte tajne i  promijenite odnos prema vašem tijelu. Kako biti vitka, kako oblikovati i kako zavoljeti svoje tijelo, kako se osjećati ženstveno, lijepo i zadovoljno.

Želite li se, napokon, osloboditi tiranije mršavosti, ova je zabavna, maštovita i praktična knjiga baš za vas. Otkrit će vam kako ćete biti vitki, i to bez krivnje, bez odricanja i bez pomodnih dijeta.

Život je prekratak da biste ga proveli na dijeti. Osim toga, dijete ne djeluju. Žene to danas znaju. Ali tko ne želi biti mršav, sretan i izgledati sjajno? Tko ne želi obući uske traperice i osjećati se kao zvijezda?

Šarmantno i neodoljivo, ovaj vodič pomaže ženama da njeguju, prihvate i zavole svaki dio svoga tijela.

***

Mimi Spencer je nagrađivana modna i lifestyle novinarka. Njezinu kolumnu u časopisu You čita gotovo 3 milijuna ljudi. Piše i za Observer Woman i Graziu, kao i za mnoge druge časopise i novine. Nakon što je i sama izašla iz začaranog kruga raznih dijeta,  napisala je knjigu savjeta za dobar izgled i mršavljenje bez dijete. Živi sa suprugom i njihovo dvoje djece u Hoveu na južnoj obali Engleske.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –