Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Camilla Morton

Život u štiklama

  • Nakladnik: Mirakul
  • Prijevod: Nataša Tomanović, Diana Magdić
  • 06/2008.
  • 568 str., meki uvez
  • ISBN 9789537164218
  • Cijena: 160.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Nakon bestselera «Kako hodati u štiklama» pred vama je novi modno-književni hit «Život u štiklama». Moderan i romantičan, ovaj će vam vodič pomoći u ponovnom otkrivanju životnih užitaka. U njemu ćete naći zgodne nove savjete o modi, karijeri i - o životu sa stilom.

I ovaj su put Camilli pomagali slavni - Erin O'Connor, Diane von Furstenberg, Matthew Williamson i ostali - otkrivajući tajne svojih omiljenih mjesta. Dita von Teese pokazuje kako senzualno izvesti striptiz, Anya Hindmarch kako postati ekološki osviješten, Heidi Klum kako se elegantno spakirati, a Christian Lacroix kako zavoljeti operu. Predgovor je napisao Manolo Blaknik, a razglednice 'Šteta što nisi ovdje' potpisuju poznate osobe, poput Johna Galliana i Giorgia Armania.

Šarmantna, zabavna i praktična knjiga «Život u štiklama» prepuna je priča i ideja koje vas mogu nadahnuti. Zavali se u naslonjač i nauči kako putovati sa stilom, uživati u operi, očistiti organizam od otrova, služiti se podcastom, preživjeti djevojačku večer, zvučati dobro na audio-zapisu, služiti se s mnogo nepotrebnih podataka (nikada nije prekasno za to) i još mnogo, mnogo toga.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –