Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ante Birin Goran Hrustić Goran Hrustić

Hrvatski Jadran

  • Nakladnik: Masmedia
  • 10/2007.
  • 256 str., plastificirani uvez
  • ISBN 9789531574761
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
«Prostor hrvatskog Jadrana, smješten na istočnoj obali Jadranskog mora, stoljećima je ključno mjesto hrvatske povijesti. Obalni gradovi bili su temelj kulturnog i civilizacijskog razvoja jer preko njih su ovamo dolazila umjetnička i znanstvena strujanja iz najrazvijenijih dijelova Europe».

Povijest, kulturu i turističke podatke o gradovima, nacionalnim parkovima, parkovima prirode, otocima i naseljima Istre, Kvarnera, Sjeverne, Srednje i Južne Dalmacije, te mnoštvo korisnih informacija pronaći ćete u ovoj najpotpunijoj mini monografiji hrvatske obale.

Knjiga «Hrvatski Jadran» podijeljena je u pet cjelina s detaljnim i stručnim informacijama o najvažnijim regijama na hrvatskoj obali. Svaka cjelina sadrži izbor najzanimljivijih mjesta te detaljan prikaz najvećeg grada (Pula, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik).

Knjiga sadrži 487 fotografija, 4 prostorna prikaza i 33 karte, a tiskana je na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

S mnoštvom karata za snalaženje u prirodi i gradovima, fotografijama i ilustracijama, te korisnim informacijama o adresama koje vam mogu zatrebati tijekom putovanja, «Hrvatski Jadran» je nezaobilazno štivo za sve zaljubljenike u hrvatsku obalu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –