Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
John Douillard

Dijeta Tri godišnja doba : Prehrana u skladu s tjelesnim tipom i prirodnim ritmovima za savršeno zdravlje

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Aleksandra Mihaljević Barlović
  • 03/2008.
  • 320 str., meki uvez
  • ISBN 9789532870077
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Jedite kako je priroda zamislila,
mršavite,
pobijedite prehrambene žudnje,
steknite kondiciju.
Pijete li ujutro kavu kako biste se pokrenuli?
Radite li tijekom stanke za ručak?
Žudite li za slatkišima ili poslijepodne odrijemate?
Jeste li u protekle tri godine pokušali omršavjeti i odustali?
Jeste li skloni zabrinutosti, tjeskobi i depresiji?
Je li vam teško prisjetiti se nečega?

Ako ste na ova pitanja odgovorili potvrdno, ova će vam knjiga pomoći ponovno uspostaviti ravnotežu u svakidašnjem životu. Slijedeći njezine jednostavne upute za potrošnju hrane primjerene godišnjem dobu, prilagođavajući prehranu svojemu tjelesnom tipu, hraneći se u odgovarajuće doba dana i vježbajući bez izazivanja reakcije preživljavanja, nećete samo izgubiti suvišne kilograme i zadržati idealnu tjelesnu težinu, već ćete i stvoriti energiju i moć u svojemu životu.

Izvedena iz pet tisuća godina starog, tradicionalnog sustava liječenja «Dijeta tri godišnja doba» čini ono što ni jedna druga dijeta ne čini: usklađuje se s prirodnom reakcijom tijela na promjenu godišnjih doba, hraneći ga onime za čime žudi i što može najbolje iskoristiti. Primjerice, u proljeće želimo salate, bobičasto voće i lisnato zeleno povrće, prirodnu hranu s malim udjelom masnoća. Zimi žudimo za krepkim juhama, orašastim plodovima, toplim žitaricama i bjelančevinama bogatom hranom.

Potrošnja hrane koju priroda nudi sa svakim godišnjim dobom, čini najbolju prehranu za uravnoteženje tjelesne težine, raspoloženja i energije za sve stanovnike Zemlje.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –