Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Neil deGrasse Tyson Donald Goldsmith

Postanci : Milijarde godina evolucije svemira

  • Nakladnik: Izvori
  • Prijevod: Damir Mikuličić
  • 07/2008.
  • 296 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532033090
  • Cijena: 22.56 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga pet postanaka: postanka svemira, postanka galaktika i galaktičkih jata, postanka zvijezda, postanka planeta, postanka života. Sjajno objedinjujući kozmologiju, astrofiziku, geologiju i biologiju, ova knjiga je dragocjen vodič kroz današnje znanje u postanku svijeta i njegovom razvoju.

Tyson i Goldsmith znaju znanje, no oni su i izvrsni popularizatori koji znaju kako drugima prenijeti nova zapanjujuća astronomska otkrića. Vodič ovog autorskog tandema pokriva 14 milijarda godina povijesti svemira na čitak i zanimljiv način.

„Tyson i Goldsmith su znanstveni teškaši u svojim područjima. Udruženi, proizveli su značajan tekst koji je uveo zlatni standard za sve buduće kozmološke knjige. Jasna, produhovljena, suvremena, ova lijepa knjiga vodi nas na veliko putovanje kroz tajne svemira. Koga bismo mogli dobiti za bolje vodiče od dvojca Tyson - Goldsmith?"
(Michio Kaku, profesor teorijske fizike, autor knjiga "Hiperprostor" i "Paralelni svjetovi".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –