Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Alan Bridgewater Gill Bridgewater

Vrtno jezerce

  • Nakladnik: Leo-commerce
  • Prijevod: Neven Borić, Brigita Tadić
  • 09/2008.
  • 80 str., meki uvez
  • ISBN 9789532181562
  • Cijena: 9.16 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Voda je naš najdragocjeniji resurs i jedan od najiscrpljenijih prirodnih elemenata. Voda ima neodoljive čarobne kvalitete koje nam pružaju užitak - nadahnuće nam daje predivan pogled i zvuk romantične fontane ili osjećaj kako stres nestaje dok sjedimo uz žuboreći potok.

Nekada su samo imućni mogli razmotriti mogućnost građenja umjetnog jezera ili vodene površine iz razloga što je iskapanje zemlje, ozidavanje jezera opekom, ugrađivanje crpki bio skup pothvat.

Međutim, današnje nove tehnologije donose nove mogućnosti korištenje vode za uljepšavanje i uživanje u vrtovima. Dolaskom fleksibilnih materijala za uređenje dna jezera, niskovoltažnih električnih crpki, sve je moguće.

Dakle, ako maštate o izgradnji vodene površine na vlastitom zemljištu, bilo da se radi o fontani, malom jezeru u kontejneru, ili možda velikom jezeru koje će privući životinjski svijet, sada je vrijeme da ostvarite svoje snove.

Ova će vam knjiga poslužiti kao vodič kroz faze izbora oblika jezera, izbora materijala za uređenje i građenje i dati vam obilje mogućnosti za izbor biljnog i životinjskog svijeta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –