Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Bob Williams

52 najljepše bajke

  • Nakladnik: Naklada Uliks
  • Prijevod: Ivana Jirsak, Predrag Jirsak
  • 09/2008.
  • 216 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537306199
  • Cijena: 26.41 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Ova raskošno opremljena knjiga prava je škrinjica s blagom, koja će razveseliti svako dijete! U njoj će ono naći 52 najljepše i najpoznatije bajke i priče. Zasnovan na opće poznatim inačicama bajki, koje su prigrlili brojni naraštaji mladih i starijih čitatelja, ovaj izbor bajki, prepričanih na jednostavan i živahan način, prilagođen je iskustvu i ukusu najmlađih.

Živopisne i velike ilustracije pomažu pritom njihovo prepričavanje i potiču dječju maštu.

Darujući djeci po jednu priču svakoga tjedna kroz cijelu godinu, nalazimo im najpouzdanije suputnike u uzbudljivoj pustolovini čitanja. Otputujmo zato u zemlju u kojoj kraljevići i kraljevne žive dugo i sretno, u kojoj se ispunjavaju sve želje, a životinje govore ljudskim glasom, u svijet mnogih čudesnih događaja i doživljaja! Pođimo s Crvenkapicom kroz šumu... poletimo s Petrom Panom... slijedimo Alisu u zemlju čuda... upoznajmo kraljevića žapca... zaplešimo s Pepeljugom...spasimo Ivicu i Maricu, otputujmo s Sindbadom..

Djeca mogu uživati i učiti sama uprizorujući i izvodeći priče, smišljajući pritom svoje vlastite dijaloge.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –