Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Barbara Wood

Zvijezda Babilona

  • Nakladnik: Naklada Uliks
  • Prijevod: Nevenka Fabijanić
  • 11/2008.
  • 392 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537306298
  • Cijena: 25.22 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Jedne olujne noći arheologinju Candice Armstrong poziva njezin stari profesor John Masters, koji je na samrti, i moli je, buncajući i spominjući Zvijezdu Babilona i tajanstveni ključ, da ode do njegove kuće. Putem je prati Glenn Masters, profesorov otuđeni sin, koji očajnički želi otkriti osobu koja je naudila njegovu ocu.

Za to je vrijeme, Philo Thibodeau, svojeglavi i moćni član tajne sekte poznate pod nazivom Aleksandrijci, opsjednut sakupljanjem rijetkih vjerskih spisa kako bi požurio dolazak Boga i Velike Svjetlosti, svete svjetlosti koja je stoljećima inspirirala članove sekte, nastoji se domoći Zvijezde Babilona.

Candice i Glenn, koji je također Aleksandrijac, s majčine strane, moraju se uhvatiti u borbu s vremenom kako bi došli do Zvijezde Babilona prije Phila.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –